mobile technology made simple

Auchan vinde o tableta cu Android la 600 de lei

Clock icon

27 Sep 2010

Tag icon

Tablete

Comments icon

5 comentarii

Am avut surpriza să găsesc în Auchan această tabletă PC MID & Ebook la un preţ de doar 599 de lei. Îi puteţi citi caracteristicile într-una din poze. Nu sunt cine ştie ce specificații (memorie puţină), dar are ecran tactil de 7 inci, rulează Android 1.6 şi se laudă şi cu WiFi. Mai multe nu ştiu.

About the Author

Mobbi.ro site owner and a ninja in Android and smartphones.

  5 comentarii

 1. L-am gasit si eu pe in site de afara. Pare interesant. Uite siteul http://www.shenit.com/eken-m001-7-google-android-1-6-ipad-tablet-slate-pc-umpc-mid-netbook.html

 2. il vreau fiindca am nevoie de el neaparat……………………….si mi-l doresc foarte mult………….as fi foarte fericita daca la-s castiga eu……….asa ar fi corect……….sa castige si cei ce nu au…..nu tot cei care au BANI….

 3. malureanu vasile

  27/09/2010 la 5:43 PM

  las vrea pentru ca nam avut niciodata un telefon mobil si mias dori si eu unul,,,,,,,,,,,

 4. Interesant si ieftin la doar 99 de euro la astia. Poate nu pentru uzul zilnic, dar pentru diverse aplicatii sau prezentari.

 5. pai si nu i-ai intrebat daca ti-l dau la o testare :)

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

Bottom border